Σχετικά με Εμάς

Η εταιρία Ιγνάτιος Χατζηγιαννέλης Και Σία Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1975 με την μορφή ατομικής εταιρείας, ως Δημήτριος Χατζηγιαννέλης με αντικείμενο την χονδρική πώληση ζαχαρωδών προϊόντων και τροφίμων.

Αργότερα, το 2006 με την ανάπτυξη και την εξέλιξη της, η εταιρεία πήρε την σημερινή της ετερόρρυθμη μορφή. Από το 1999 στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν, αποθήκες συντήρησης και κατάψυξης καθώς και αποθήκες ξηρών προϊόντων.

Κτιριακή Υποδομή

Σύχρονες εγκαταστάσεις διοίκησης και αποθήκευσης προϊόντων

Ασφάλεια και Υγιεινή

Λειτουργούμε με απόλυτη υπευθυνότητα σε κάθε στάδιο, από την παραλαβή μέχρι την αποστολή κάθε είδους.

Ταχύτητα Εξηπηρέτησης

Γνωρίζουμε πως η ταχύτητα παράδοσης παίζει σπούδαιο ρόλο, έτσι έχουμε βελτιστοποιήσει όλες μας τις διαδικασίες.

Βασικό αντικείμενο δραστηριότητας της εταιρείας μας είναι το χονδρικό εμπόριο τροφίμων, κατάψυξης και συντήρησης, Απορρυπαντικών, χαρτικών, ειδών σούπερ μάρκετ, καθώς και η διανομή τους σε περιοχές της Θράκης.

Στόχος της εταιρίας είναι να αποτελέσει έναν αξιόπιστο συνεργάτη προσφέροντας ένα πλήρες σύνολο προϊόντων και υπηρεσιών στις εταιρίες λιανικού εμπορίου τροφίμων, καθώς και να αναπτύξει μια γκάμα ολοκληρωμένων λύσεων καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών στο χώρο του HO.RE.CA..

Για τη διασφάλιση της ποιότητας και της αξιοπιστίας των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρία διαθέτει έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, οργανωμένο δίκτυο διανομής και ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων υψηλών προδιαγραφών επιτυγχάνοντας έτσι την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σήμερα η εταιρεία είναι 2ης γενιάς οικογενειακή επιχείρηση, στηρίζοντας την τοπική κοινωνία και κοιτώντας με αισιοδοξία το μέλλον.

0
+
Χρόνια Λειτουργίας
0
+
Ευχαριστημένοι Πελάτες
0
Φορτηγά Διανομής
0
+
Παραγγελίες την Ημέρα

Επιβράβευσή μας η επιτυχία των συνεργατών μας

ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ